Complete uitvaartverzorging in regio Leeuwarden

 

 Respect. Aandacht.
 
Betrokken. Creatief. Stijl.

Een uitvaartplechtigheid kent geen vaste regels, het afscheid moet passen bij hoe de overledene was. Alles is hierbij bespreekbaar. Er wordt door Jacob de Vries Uitvaartverzorging altijd op een creatieve manier omgegaan met persoonlijke wensen en culturele tradities.

begrafenisondernemer Leeuwarden

Begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart

Het rouwdrukwerk, het rouwvervoer, de uitvaartkist, de muziekkeuze, de bloemen, audio- en video-opnames, uitzoeken van een graf en eventuele asbestemming. Het zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden voor de uitvaart. De mogelijkheden hierin zijn bijna eindeloos. Wij helpen u graag om weloverwogen keuzes te maken. Door goed naar u te luisteren vertalen we uw wensen en die van de overledene naar een passend advies. 

Periode van rouw
Na de uitvaartplechtigheid houdt het niet op. In de dagen voorafgaand aan een uitvaartplechtigheid bouwen wij een band op met u en de familie en vrienden van de overledene. Ook na het afscheid zijn wij er voor de nabestaanden. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is het belangrijk dat rouwverwerking goed begeleid wordt. Niet alleen op emotioneel vlak, maar ook voor de administratieve zaken kunt u een beroep doen op onze hulp en expertise. 

Afscheidsdienst Friesland

Jacob de Vries Uitvaartverzorging regelt het voor u

Voor ons is niets te gek. Elke afscheidsdienst is een bijzonder moment en moet aansluiten bij uw wensen en die van de overledene. Wij kunnen voor u onder meer de volgende verzoeken inwilligen:

  • Muziek: Ook live muziek is mogelijk.
  • Toespraak: Pastor. Eigen familieleden. Humanistische uitvaartbegeleider op basis van het levensverhaal van de overledene.
  • Keuzevrijheid crematoria.
  • Catering: Hapjes en drankjes tijdens de condoleance.
  • Speciaal rouwvervoer: Rouwkoets. Uitvaartmotor. Uitvaartbus. Loopkoets.
  • Asbestemmingen
  • Natuurbegraafplaats: Een eeuwig graf dat nooit geruimd wordt.

Videos