Persoonlijke begeleiding naar een waardige afscheidsdienst

 

 Respect. Aandacht.
 Betrokken. Creatief. Stijl.

Het overlijden van een geliefde is een emotionele gebeurtenis. Een verdrietige tijd waarin belangrijke zaken geregeld dienen te worden.

Jacob de Vries Uitvaartverzorging neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen, begeleidt u in het gehele proces naar en tijdens de uitvaart en biedt u een luisterend oor als u daar behoefte aan heeft.

Uw begrafenisondernemer in regio Leeuwarden

Als een dierbare is overleden zijn er een aantal dingen die u dient te regelen:

Indien er geen arts aanwezig is, neemt u daar eerst contact mee op. Deze moet officieel de dood constateren en vastleggen. De arts laat papieren achter die nodig zijn om aangifte te doen van een overlijden. Als er een donorcodicil aanwezig is, zal de arts daar de benodigde stappen voor nemen.

Neem vervolgens contact met mij op, uw uitvaartverzorger. Ik zorg ervoor dat het lichaam van uw dierbare goed verzorgd wordt. Mijn assistente Joke Dijkstra is gespecialiseerd in de verzorging van overledenen. Zij regelt de visagie en verzorgt de opbaring van de overledene. Indien gewenst samen met familieleden.

Vervolgens zullen we de wensen van u en de overledene bespreken. In de daaropvolgende dagen organiseer ik (samen met u) de afscheidsdienst, het rouwvervoer en andere bijkomende zaken die in het belang zijn van de uitvaart.

Dag en nacht bereikbaar
U kunt mij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op 058-2575064 of 06-50238922.

Uw wensen vastleggen

Het regelen van uw uitvaart hoeft u niet aan uw nabestaanden over te laten. U kunt nu ook al het een en ander vastleggen in een laatste wilsbeschikking. Dit kan u een bepaalde rust geven, wetende dat alles goed geregeld is als “de tijd” eenmaal daar is. Tijdens het voorgesprek kunt u weloverwogen beslissingen nemen en staat u stil bij vragen waar u wellicht niet gelijk aan zou denken. 

De kosten van een uitvaart

Afhankelijk van uw wensen kunnen de kosten van een uitvaart zeer uiteenlopend zijn. Over het algemeen kost een uitvaart tussen de €3.500,- en €8.500,-. Op basis van een voorgesprek, waarin we uw wensen bespreken, kan ik een inschatting maken van het kostenplaatje.